Zařiďte si online rezervační systém pro Vaše sportoviště!

Pokud jste vlastníkem sportoviště, fitness centra či jiné služby (jako bowlingová centra, masážní centra či nehtové studium), určitě k ní potřebujete zajistit online rezervační systém, kam se lidé mohou přihlašovat na lekce z pohodlí domova. Výhodou online rezervace je také jednoduchost se zrušením v případě nemožnosti dostavení. Většina života se v dnešní době odehrává online, je třeba držet krok s vývojem a vycházet tak lidem vstříc!

Rezervační systém pro sportoviště je tedy nutností. Jedná se o moderní systém, který přináší všechny své funkce za jednu cenu. Je spolehlivý, neustále online a velmi flexibilní – jednoduše se přizpůsobí Vašim potřebám. Můžete měnit barvy, štítkovat uživatele, měnit velikosti polí… jak jen Vaše fantazie ráčí!

Rezervace

Jednou z výhod je možnost vyzkoušet si systém zdarma. Vytvoří se Vám soukromá verze, ve které si můžete vyzkoušet všechny funkce a rozmyslet si, zda chcete investovat právě do tohoto online rezervačního systému. To u ostatních nabízených systémů povětšinou není, proto se jedná o velkou výhodu.

Stačí zavolat na číslo uvedené na webové stránce systému, domluvit se a brzy už budete mít před očima vytvořený systém, který bude ihned spuštěn pro Vaše zákazníky.

Voucher

Mezi další dodatkové služby, které se určitě vyplatí v systému mít, je možnost uplatnit vouchery, placení skrze bezpečné platební brány, či možnost nahlédnout na videa natočená přímo z Vašich lekcí či služeb, která zákazníkům a nově příchozím přiblíží Vaše umění. Další služby jako rozesílání mailů, kreditní systém, záznam předchozích rezervací a obtížnosti lekcí jsou téměř samozřejmostí. Možná Vás ale překvapí možnost vytváření permanentek přímo v systému!

Tato služba je za příjemnou cenu, která Vás potěší, protože nijak zásadně nezasáhne do Vašich rozpočtů. S tvorbou můžete začít hned teď!