Pánové, ponořte se do říše slasti …

Erotické masáže Praha nabízejí mužům nepředstavitelnou slast. Ale není to „jen“ o erotice, i vaše unavené a přetížené svaly si budou libovat. Protože erotická masáž vychází z praktik fyzioterapeutické masáže, kdy naše velmi zkušené a proškolené slečny dovedou jemnými, ale zároveň rafinovanými hmaty uvolnit vaše svaly, ale i vaše plné vědomí.

Ponoříte se do říše slasti, ať fyzické, či k psychické a slastného pocitu uvolnění.

A k psychickému uvolnění dojde určitě, to je jedním z důvodů, proč chodí muži na masáže. Ale klasická erotická masáž vám nabízí ještě něco navíc, a to masírování v naprostém souznění a intimitě páru. Krásná mladá masérka – mimochodem, kterou si sami vyberete dle svého originálního vkusu – vás po příchodu do luxusního salonu uvítá a vysvětlí vám průběh masáže.

vzrušivá ňadra

Domluvíte se na detailech, které vás zajímají.

Samotná masáž začíná společnou sprchou a zde už může pracovat vaše bohatá fantazie a vaše tělo se může začít těšit na smyslnou masáž! Dle vašeho přání vás slečna bude masírovat buď v erotickém prádle anebo zcela nahá. Je na vás, co si vyberete, co upřednostňujete. Vy jste zde ten, který udává ton.

Alespoň zprvu, pak převezme otěže do svých rukou masérka. Po sprchování vás dovede k futonu, kde začíná samotné masírování. Nejprve natře sebe a vaše nahé tělo voňavým horkým éterickým olejíčkem a přivine se na vás. To už začíná masáž body-to-body. Masíruje vás svým nahým tělem a nevynechá ani kousíček vašeho těla. Tuto část masáže muži milují, kdy se jich dotýká mladé pevné, ale zároveň zkušené ženské tělo.

nahá masérka

Podstatná část masáže je samozřejmě věnována ručnímu vyvrcholení. Slečna bude ručně masírovat vaše přirození jemnými ale zároveň rafinovanými tahy, až její ruční stimulací dojdete k bombastickému zážitku.

Který muž by si chtěl nechat ujít takovéto stále se stupňující vzrušení?