Bezpečnost na prvním místě

Našinec se může obávat o svůj majetek, zdraví a třeba i holý život kdekoliv na celičkém světě. V zemích, jež neslynou zrovna tou nejlepší pověstí, stejně jako ve své vlasti. Protože Česká republika prý je jednou z nejbezpečnějších zemí světa a mé zkušenosti by této statistice odpovídaly, ale přece jenom se i u nás nejednou leccos semele, ani naši drazí spoluobčané nejsou ve všech případech svatoušky.

střelná zbraň
I my u nás máme kriminálníky, kteří klidně i pro zanedbatelnou sumičku peněz udělají bez uzardění cokoliv, i my máme dejme tomu agresivní opilce, narkomany, kteří nemají co ztratit, i my máme ony pověstné sociálně slabé obyvatele a jiné podvratné živly. A naopak nemáme a nikdy nebudeme mít tolik policistů a strážníků, aby nás tito doprovázeli na každém kroku a byli po ruce, kdykoliv jsou nám zapotřebí.
A proto si i my i u nás musíme tu a tam nějak poradit. A pokud našinec nechce prosedět svůj život mezi čtyřmi stěnami a za vysokou zdí či snad dokonce za elektrickým plotem a minovým polem, možná by se měl zamyslet, protože existuje . Dejme tomu nad radami, jež jsou nad zlato a zároveň nikoliv ryzím zlatem vyvažované.
Na kohokoliv z nás tam čeká takový docela malý pomocníček, jenž je na první pohled téměř přehlédnutelný, jenž ale dokáže i toho nejbrutálnějšího z vyvrhelů spolehlivě paralyzovat.
Doslova paralyzovat.
voják se zbraní
Nezabere mnoho místa a nemusíte si tak kvůli němu pořizovat větší byt, je nesrovnatelně skromnější než dejme tomu nějaké to baskervillské psisko nebo robustní brutálně vyhlížející bodyguard, nedělá žárlivé scény, zdrží-li se člověk někde, ani nebrblá, musí-li s majitelem někam vyrazit. Jediné, co po svém páníčkovi žádá, je, aby si tento důkladně pročetl návod k použití, protože si sám neumí vybírat, koho má „dát do latě“ a mohl by tak případně nechtěně ublížit i nevinnému. Což se ale poučenému majiteli rozhodně stát nemůže.
Prostě je to taková maličkost, jež dokáže velké věci. Které mohou být k nezaplacení, ač tento pomocníček snadno k zaplacení je.
Nevěříte? Pak se jděte přesvědčit. A ať už se pro toto zde nabízené řešení nakonec rozhodnete nebo ne, můžete si být jisti, že je něco takového rozhodně dobré mít. Raději než posléze pozdě honit bycha.